arrow_drop_up arrow_drop_down

Met €97,- per maand €577.000,- omzet! Ben jij daar klaar voor?

Wordt een FB ads PRO! Leer hoe je succesvol en consistent winstgevend gaat worden met jouw FB advertenties. Hoe je jouw kosten per aankoop kunt verlagen en winst kunt maximaliseren. Door alle strategieën en geheimen toe te passen zal je alle concurrentie te slim af zijn.

A-Z Videocursus

Bevat de stappen en geheimen om succesvol advertentie strategieën te gaan inzetten, inclusief monitoren, analyseren, A/B-testen en optimaliseren van je advertenties. Zodat je deze maand nog monster resultaten kunt gaan behalen.

Toegang Facebook Groep

Toegang tot de Facebook groep met like minded people welke allemaal bezig zijn met het opschalen van hun bedrijf.

Casestudie

Casestudie hoe ik mijn webshop naar 580.000 euro omzet heb geschaald in slechts in maand tijd. Met precies dezelfde geheimen strategieën.


Inclusief casestudie van winstgevende webshop

Je gaat van A tot Z ontdekken hoe ik mijn webshop naar 580.000 euro omzet heb geschaald in slechts een maand tijd, ook ga je ontdekken hoe en waar ik het product heb gevonden en speel ik volledig open kaart over de mijn strategieën welke ik zelf dagelijks nog toepas in mijn huidige business.

De grootse nachtmerrie van elke dropshipper

Je advertenties zijn up en running en dan, je wordt wakker BOEM je business ligt eruit, fb heeft je geblokkeerd en je hebt geen idee wat je moet doen. Herken jij dit…? Wij bij Growth Media weten exact waar je mee te maken hebt, want dit is iets wat helaas wekelijks en de laatste tijd zelfs dagelijks bij vele dropshippers gebeurt, maar hoe voorkom je dit nu? Hoe kun je op de hoogte blijven van de nieuwste updates en regels? Bij ons ben je volledig in goede handen, wij helpen je zodat de kans op blokkade geminimaliseerd wordt. 

De FB Cursus bestaat uit...

  • Fundering van jouw succes: In dit hoofdstuk leer je hoe de basis van je webshop moet staan en waar je winnende producten kunt vinden, je leert een onweerstaanbaar aanbod te creëren met de producten welke je gaat adverteren. Dit gaat er voor zorgen dat je zoveel mogelijk omzet terug krijgt voor elke euro welke je in het adverteren op fb steekt.
  • Facebook insights en tricks: In dit hoofdstuk leer je alle do's en dont's betreft onze bewezen test strategie je leert producten testen op de juiste manier, je leert het analyseren van je fb ads en het herkennen van winnende creatives.
  • Skyrocket je business: In dit hoofdstuk ga je leren hoe je succesvol kunt gaan opschalen, alle strategieën en tactieken welke hier bij komen kijken.
  • Casestudie: Je gaat van A tot Z ontdekken hoe ik mijn webshop naar 580.000 euro omzet heb geschaald in slechts een maand tijd, je gaat zien hoe en waar ik het product heb gevonden en ik ga alles op tafel leggen betreft de strategieën welke ik heb toegepast.
  • Updates: Fb ontwikkelt zich razendsnel, omdat er enorm veel concurrentie in de markt is wil je natuurlijk continue op de hoogte gehouden worden van de nieuwste updates omtrent het adverteren op Facebook. Deze informatie wordt elke maand bijgevoegd in de cursus zodat jij altijd een stapje voor zult zijn bij je concurrenten.
  • Fb groep: toegang tot de fb groep met like minded people welke allemaal bezig zijn met het opschalen van hun EMPIRE.
€ 197,-
€ 97,- per maand

Fb ads voor dropshipping

 • A-Z Videocursus (stap voor stap)
 • Winning products
 • FB ads strategie waardoor je de kosten per aankoop verlaagt
 • Toegang tot de besloten community
 • Casestudie een product naar 580.000,- in 30 dagen
 • Maandelijks op de hoogte van de nieuwste updates omtrent fb
 • Exclusieve bonussen


Wat anderen zeggen....

Geweldige cursus!

“14 oktober heb ik mijn shop geopend, Elke week wel een beetje omzet gehad, maar het liep nog niet echt geweldig. Toen de hulp van Nicky Verhoeven ingeschakeld, hij doet mijn ads nu. En dat maakt voor mij echt het verschil! Als je vooruitgang wilt maken met je advertenties kan ik je Growth Media zeker aanbevelen.”


Christian D.

€10.000 in 13 dagen

"En ja hoor daar mijn eerste €10.000 in 13 dagen😃 echt super blij met hulp van Nick Verhoeven (oftewel: Growth Media).

Volgende maand 50K😏"

Tim de V.

Onwijs bedankt!

"Van de eerste 10k in ruim 4 maanden, naar de volgende 10k in ruim 3 WEKEN!! 🤩💪🔥Nicky Verhoeven onwijs bedankt voor je hulp! Ik ben mega blij met jullie!"

Anita V.

Aanrader!

"Bij deze een dikke shout out naar Nicky Verhoeven!

Na zelf een paar maanden aangekloot te hebben met advertenties, toch besloten om een samenwerking aan te gaan met Nicky. En de resultaten mochten er zijn!

Dus mocht je nog vastlopen met je ads raad ik het bij deze echt aan om eens contact met hem op te nemen en kijken naar de mogelijkheden!"

Jan B.

Florian van Esch

"Nicky is een van de reden waarom mijn broer en ik succes hebben bereikt, in april hadden we zelfs bijna de 1 miljoen omzet aangetikt"

Lucien van Esch

"In 4 maanden tijd meer als 2 miljoen euro omgezet"

Hey lust je ook cookies?